Vormer zwaait Leko uit met zege: “Het afscheid zal pijn doen want we hebben samen heel wat bereikt”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Ruud Vormer stroopte als kapitein eens te meer de mouwen op tegen een hard en stug Antwerp en was na afloop dan ook blij dat de drie punten in Brugge bleven. Een mooi geschenk voor de trouwe supporters en de afzwaaiende coach Ivan Leko.

20 mei 2019 07:37 - “Dat er voor ons niks meer op het spel stond? Zo dachten wij niet hoor. Wij wilden er voor onze trouwe supporters zeker nog iets van maken en daarvoor alleen al ben ik blij dat we alsnog konden winnen van Antwerp”, aldus de immer noeste Vormer.

“En uiteraard wilden we ook voor onze coach nog eens alles geven. Het afscheid zal toch wel een beetje pijn doen want samen met Ivan Leko en de technische staf hebben we toch heel wat bereikt de afgelopen twee jaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.