Vossen laat zich uit over zijn toekomst bij Club Brugge

Jelle Vossen applaus (Club Brugge - AZ)

Jelle Vossen is geen basisspeler meer bij Club Brugge. De aanvaller laat zich tegenover Het Belang van Limburg uit over zijn toekomst.

04 mei 2019 08:06 - Vossen geeft toe dat er veranderingen zullen komen bij Blauw-Zwart, maar hij wil zelf wel blijven. “Het contact met de directie is positief. Er is geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt dat dit verhaal nu gedaan moet zijn. We zullen zien na het seizoen. Ik denk dat er op verschillende niveaus wel veranderingen zullen zijn.”

Vossen maakt zich alvast geen zorgen. “De signalen die ik krijg, zijn positief. Er is nog geen nieuw voorstel, maar ik heb nog een jaar contract (plus een optie op een bijkomend jaar, nvdr.). Daar maak ik mezelf geen zorgen over. Ik denk dat er na dit seizoen gesproken wordt”, aldus Vossen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.