Wesley droomt van (top)transfer, maar: “Dat is veel belangrijker dan geld”

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

De kans dat Club Brugge volgend seizoen nog op de diensten van Wesley Moraes zal kunnen rekenen, is redelijk klein. De 22-jarige Braziliaan heeft de clubs straks vast en zeker voor het uitkiezen, maar benadrukt dat het financiële aspect niet de belangrijkste overweging is.

05 mei 2019 09:56 - “De Premier League heeft mij altijd gecharmeerd. Anderzijds kan eender welke mooie club in een topcompetitie even interessant zijn. Een Europese topclub of eerder een subtopper, dat zullen we zien”, aldus de goedlachse Zuid-Amerikaan met het imposante lijf in Het Laatste Nieuws.

“Het moet gewoon aantrekkelijk zijn. Je wil spelen en vertrouwen voelen. Het heeft alvast geen zin om ergens te gaan waar ik geen rol kan spelen. Voetbal is meer dan geld, weet je. Die aanbieding uit China, dat was lastig. Maar ik denk niet dat ik het op jonge leeftijd ooit zou doen.”

Wesley benadrukt: “Het totaalplaatje moet kloppen en dat is wat China betreft niet het geval. Was is geld wanneer je niet gelukkig bent? Toch? Akkoord, geld is belangrijk, maar blij zijn, is veel belangrijker. Pas na de competitie wil ik erover nadenken. Want als ik in die vier matchen presteer dan zal ik uit meer clubs kunnen kiezen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.