Wesley heeft speciale manier gevonden om zich niet meer te laten vangen aan provocaties

Wesley Moraes (Club Brugge - Charleroi)

Wesley Moraes was dit seizoen alweer van goudwaarde voor Club en opvallend is vooral dat de Braziliaanse beer minder en minder negatief gedrag vertoont. De tijd van impulsieve reacties op provocaties van de tegenstander is voltooid verleden tijd. En daar is een reden voor.

04 mei 2019 18:50 - Onze ultrasterke targetspits verwijst naar de cruciale rol die zijn moeder speelt: “Als zij in Brazilië is, hoor ik haar voor en na iedere wedstrijd. Pas wanneer ik haar gesproken heb, kan ik mij volledig focussen op mijn match. Ze is mijn grootste fan en een enorme supporter van Club Brugge”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Maar als ik slecht speel, krijg ik het hard te verduren. Na mijn rode kaart in Moeskroen heeft ze mij afgemaakt, volledig afgemaakt. Ze was enorm kwaad en triest tegelijk. ‘Je speelt in de eerste ploeg, dat moet gedaan zijn.’ Ze vond het dringend tijd om te leren want ik liet mijn ploeg in de steek”, aldus Wesley.

“Sindsdien zit dat in mijn hoofd. Wanneer ik geprovoceerd word, denk ik in die ene seconde elke keer opnieuw aan haar. Dan zie ik haar voor mij en houd ik mij in.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.