Wesley houdt het niet droog bij applauswissel: “Het zal pijn doen als ik straks naar andere club verhuis”

© Play Sports

Niet alleen Ivan Leko, ook Wesley Moraes was gisteravond zo goed als zeker voor het laatst te bewonderen in Jan Breydel. De Braziliaanse spits kreeg voor het uur al een mooie applausvervanging en de knuffelbeer met een gouden hart kon zijn tranen niet bedwingen.

20 mei 2019 09:03 - “Ik heb ruim drie jaar alles gegeven, maar Club Brugge heeft ook alles voor mij gedaan en daarvoor ben ik de club heel dankbaar”, laat een aangedane Wesley optekenen op de website van de club.

“Het zal pijn doen als ik straks naar een andere club verhuis. Bij mijn vervanging kon ik inderdaad mijn tranen niet meer bedwingen want ik wist meteen dat mijn laatste wedstrijd voor Club erop zat”, aldus de spits.

“Ik zal Club Brugge nooit vergeten. Dat ik straks hopelijk naar een grotere competitie zal kunnen gaan, heb ik dan ook allemaal aan Club te danken. Ik heb hier in die drie jaar ontzettend veel bijgeleerd”, besluit de knuffelbeer.

Thanks Wesley Moraes!!🇧🇷🔵⚫️

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / The Blues op Zondag 19 mei 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.