Wesley maakt keuze voor nationale ploeg: “Dat is mijn allergrootste droom”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Even ging het idee rond dat Wesley Moraes zich zou moeten laten naturaliseren tot Belg. De bonkige aanvaller van Club Brugge maakt indruk en bondscoach Roberto Martinez zou gecharmeerd zijn van Wesley.

05 mei 2019 08:02 - Tegenover Het Laatste Nieuws spreekt Wesley duidelijke taal over de nationale ploeg. “Dat de Belgische bondscoach mij bij de Rode Duivels wou, was écht een hele eer. Maar ik ben en blijf Brazi­liaan, hé… Voor mij is er zelfs geen keuze of dilemma. ­Spelen voor Brazilië is mijn allergrootste droom.”

De Braziliaanse aanvaller heeft de knoop aldus al doorgehakt en wacht op een selectie van bondscoach Tite bij de Gouden Kanaries. “Ze kennen mij en ze volgen mij – daar ben ik al heel blij om. Ik ben een type waarvan er in Brazilië niet veel rondlopen. Aan mij om goed en nog beter te presteren en dan is het wachten op een kans.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.