“Wij hadden in Genk niet verloren als de VAR geen penalty ziet in de handsbal van Mechele”

Bij Club Brugge mogen ze gerust klagen over de VAR want die nam al een aantal belangrijke beslissingen in het nadeel van de uittredende kampioen. Ook Vincent Mannaert beseft dat de wereld er zonder bepaalde dubieuze tussenkomsten anders had kunnen uitzien.

11 mei 2019 10:34 - “Tijdens de rust van de wedstrijd op Genk heb ik gezegd aan Peter Croonen (de voorzitter van Genk, red.): ‘Jullie verdienen om 3-0 voor te staan, maar het is 1-1, en nu verliezen wij niet meer.’ En wij hadden niet verloren als de VAR geen penalty ziet in de handsbal van Mechele want Boucaut wou ‘em niet geven”, is Vincent Mannaert overtuigd in Het Laatste Nieuws.

“Die foute VAR-beslissingen liggen op mijn maag en ze zitten in mijn mouw. Wat ik nu zeg, mag je zelfs in een titeltje zetten, maar je moet er wel ‘lacht’ achter plaatsen: ‘Zowat iedereen in België gunt Racing Genk de titel, inclusief de VAR.'”

Mannaert besluit: “Wij hebben in deze play-offs vijf van de zeven matchen gewonnen en in de twee die we niet wonnen, waren er resultaatbeïnvloedende tussenkomsten van de VAR. Tussenkomsten waarover totale unanimiteit bestaat dat ze fout waren.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.