Zalig om te zien en horen: de profetische woorden van Ivan Leko op moment dat zijn team in de put zit

© Club Brugge

Dat Ivan Leko een geboren motivator is die met passie en vuur zijn troepen kan aanjagen, wisten we al. En ook gisteren tijdens de rust en bij een 0-1 achterstand tegen Genk haalde onze Kroatische coach alles uit de kast om zijn ploeg alsnog naar de zege te stuwen. Bekijk hieronder de alweer zalige exclusieve beelden gemaakt door de club.

13 mei 2019 19:42 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.