Aan u de keuze: vijf spelers in de running voor Blauwe Schoen als beste Bruggeling

©  Club Brugge

Vorig jaar mocht Ruud Vormer zich de blauw-zwarte speler van het seizoen noemen en ook nu gaat Club weer op zoek naar de beste Bruggeling van de voorbije voetbaljaargang. Er zijn alvast vijf genomineerden.

10 juni 2019 14:45 - Eerst en vooral: aanvoerder Vormer is dit jaar geen kanshebber om de Blauwe Schoen in de wacht te slepen. Maken wel kans op de individuele onderscheiding die wordt toegekend door de supporters: Wesley Moraes, Krépin Diatta, Brandon Mechele, Clinton Mata en Hans Vanaken. Stemmen, kan u trouwens HIER doen! Let op: u moet wel CLUB 1891 Member zijn!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.