Brugse Metten zijn terug en er komt een mooie naam over de vloer in Jan Breydel

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

Vorig jaar was de Supercup tegen Standard nog de generale repetitie op het nieuwe seizoen en ook komende zomer wil Club Brugge de voorbereiding afsluiten met een topmatch. En de supporters worden zowaar getrakteerd op de terugkeer van de Brugse Metten.

03 juni 2019 22:25 - De laatste keer dat blauw-zwart de traditionele laatste oefenmatch voor de start van de competitie afwerkte was in 2017, toen het Spaanse Athletic Bilbao met 0-2 kwam winnen in Jan Breydel.

En ook straks, op vrijdag 19 juli, komt er een mooie tegenstander over de vloer in Brugge: Sporting Lissabon. Dat betekent meteen ook de terugkeer van onze geliefde ex-spits Abdoulay Diaby.

Belangrijk: abonnees kunnen de oefenpot gratis bijwonen, meer info over de vrije verkoop volgt later nog. De match wordt afgetrapt om 20 uur of 20u30.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.