Cercle aast op twee spelers van blauw-zwart

Club-fans zingen (Club Brugge - Gent)

Met Saulo Decarli zag Club al een verdediger vertrekken en ook Benoît Poulain zoekt komende zomer andere oorden op. De 31-jarige Fransman heeft diverse opties en kan ook bij Cercle aan de slag.

24 juni 2019 12:51 - Onze centrale verdediger is eind deze maand einde contract en een verlengd verblijf behoort niet tot de mogelijkheden. In Brugge zelf blijven, kan dan weer wel want volgens Het Laatste Nieuws lonken de groen-zwarte buren naar Poulain. Die kan tevens op interesse rekenen van zijn ex-club Nîmes Olympique, Kayserispor en nog twee andere Turkse teams .

En er is nog een Bruggeling die op interesse kan rekenen van Cercle: Guillaume Hubert. Onze overbodige doelman zou op huurbasis het uitvallen van de ernstig zieke Miguel Van Damme kunnen opvangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.