Clement wil spelers behouden: “Of ze vertrekken voor serieuze bedragen”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Philippe Clement trainde voor het eerst in het nieuwe Belfius Basecamp in Knokke-Heist. De oefenmeester liet zich achteraf uit over zijn selectie en toekomstige transfers.

21 juni 2019 13:39 - Club Brugge begon de voorbereiding met 26 spelers, waarvan zeven trainees. Mechele, Vanaken, Diatta, Schrijvers, Cools en Nakamba ontbreken nog door internationale verplichtingen en vakantie. Denswil, Vlietinck en Dennis trainen nog apart.

Clement verwacht niet veel veranderingen meer. “Als er jongens vertrekken, zal het voor serieuze bedragen zijn. We willen de meeste jongens houden, ik verwacht niet veel beweging”, liet de coach tegenover Het Laatste Nieuws weten. Onder andere Nakamba wordt nog in verband gebracht met een transfer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.