Club Brugge bevestigt: “We zijn al een tijdje bezig met een opvolger voor Wesley”

Wesley Moraes showt zijn buikspieren

Wesley Moraes is voor 25 miljoen euro naar Aston Villa vertrokken. Club Brugge en Vincent Mannaert zijn alvast een tijdje bezig met het zoeken naar een opvolger.

14 juni 2019 12:47 - Mannaert is trots op Wesley. “Ik zal niet zeggen dat het de beste competitie is, maar het is zeker de meest aantrekkelijke. Elke speler wil naar de Premier League. Ik ben trots dat Wesley deze geweldige stap kan zetten. Ik ben er absoluut van overtuigd dat hij het daar kan maken. Bij ons is hij elk jaar beter geworden en ik denk dat hij ook in de Premier League nog vooruitgang kan boeken”, laat hij weten aan Sporza.

Club Brugge heeft nog spitsen in de selectie, maar is toch op zoek naar een opvolger. “Een opvolger voor Wesley? We hebben nog een aantal goeie spitsen. Vossen is een zekerheid, Openda heeft het goed gedaan en we blijven ook achter Rezaei staan. Maar het vertrek van Wesley zorgt toch voor een leemte. We wisten wel dat hij zou vertrekken, dus we zijn al een tijdje bezig om een opvolger te vinden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.