‘Club Brugge dicht bij akkoord voor miljoenentransfer’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

RMC Sport meldt dat Club Brugge dicht bij een nieuwe miljoenenaankoop staat. Blauw-Zwart wil graag in de Jupiler Pro League bij Moeskroen shoppen. Doelman Jean Butez zou volgende week zijn medische testen afleggen.

25 juni 2019 12:44 - Als alles goed gaat zal de deal snel in kannen en kruiken zijn. Naar verluidt is er nog een verschil tussen vraag en aanbod van 500.000 euro. Club Brugge heeft 2,5 miljoen euro geboden terwijl Moeskroen graag 3 miljoen euro op tafel wil zien voor de sluitpost.

Zo ziet het er naar uit dat Club Brugge het weer zal proberen met een nieuwe doelman. Afgelopen seizoen werd Karlo Letica aangetrokken, maar het Kroatisch talent werd al snel naar de bank verwezen. Zijn opvolger Ethan Horvath deed het behoorlijk, maar lijkt nu te gaan vertrekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.