Club Brugge komt ook met nieuw uitshirt: ‘Subtiel driehoekig patroon’

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge stelde eerder ook al zijn thuisshirt en derde tenue voor en nu komt Blauw-Zwart ook met een nieuw uitshirt op de proppen.

27 juni 2019 11:35 - ‘Na het derde tenue zondag en het home shirt woensdag, onthult Club nu ook zijn uittenue voor komend seizoen. Er werd gekozen voor een bordeaux uitrusting met een subtiel driehoekig patroon erin verwerkt’, klinkt het op de officiële webstek van Club Brugge.

‘Net zoals in het home shirt wou Club het cijfer 3 laten terugkomen in de driehoeken in het shirtdesign, opnieuw verwijzend naar ons Stamnummer. Als accentkleur werd gegaan voor donkerblauw, dat je terug ziet komen in de kraag, mouwen en patronen’, aldus Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.