Club Brugge meldt zich bij oude piste in dossier voor nieuw stadion

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Het nieuwe stadion van Club Brugge heeft nog geen locatie. Blauw-Zwart onderzoekt verschillende opties en is nu uitgekomen op een oude piste. De gemeente Loppem is weer een optie, zo meldt Het Laatste Nieuws.

25 juni 2019 10:15 - In 2005 kwam Club Brugge ook al uit bij Loppem om een nieuwe voetbaltempel te bouwen. Toen botsten Bart Verhaeghe en Uplace op hevig protest. Het lokale gemeentebestuur, Groen! en de Loppemse actiegroep ‘De Witte Pion’ waren niet akkoord met de plannen.

Het dossier werd toen ook afgekeurd. Nu heeft Club Brugge zich weer gemeld bij het gemeentebestuur van Zedelgem, waartoe Loppem behoort. Nu valt het nog af te wachten of zij willen samenwerken. ‘Anders dan in 2006 wil Club in Loppem een stadion zonder winkelcentrum bouwen, zoals dat ook de bedoeling is langs de Blankenbergse Steenweg’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.