‘Club Brugge moet afrekenen met grote concurrentie voor speler van 9 miljoen’

Mannaert laat zijn goed hart zien Zelfs op een regenachtige dag zoveel lachende gezichten

Luis Diaz van Atlético Junior staat al een tijdje op de radar van Club Brugge. De Colombiaan maakt veel indruk op de Copa America en dat is slecht nieuws voor Blauw-Zwart. De vraagprijs schiet zo de hoogte in.

26 juni 2019 10:38 - Diaz begon nog op de bank bij de Colombiaanse nationale ploeg in het begin vn de Copa America, maar in de laatste wedstrijd tegen Paraguay (1-0) stond hij in de basis. De vleugelspeler zou onder andere op het lijstje staan van Cardiff City, Zenit, River Plate en clubs uit Duitsland, Mexico en de VS.

Club Brugge bracht eerder al een bod uit van vijf miljoen euro, maar naar verluidt wil het Portugese FC Porto maar liefst negen miljoen euro op tafel leggen voor Diaz. Blauw-Zwart heeft wel een troef. Landgenoten Carlos Bacca en José Izquierdo kende een succesvolle periode bij Club waarna ze vervolgens een stap hogerop konden zetten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.