‘Club Brugge onderhandelt met ex-speler voor nieuwe keeperstrainer’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Ivan Leko heeft Club Brugge verlaten en daarbij vertrokken ook enkele stafleden. Ook keeperstrainer Tomislav Rogic ging weg. In de zoektocht naar een nieuwe keeperstrainer is Club Brugge uitgekomen bij ex-speler Vladan Kujovic.

06 juni 2019 07:42 - De voormalige sluitpost stond tussen 2011 en 2015 onder contract als speler bij Club Brugge. De Serviër werd echter zelf door de club gecontacteerd en hij is dus niet aangeduid door nieuwe hoofdtrainer Philippe Clement.

Het Nieuwsblad meldt dat de gesprekken tussen Kujovic en Club Brugge uiterst positief zijn verlopen. Een beslissing is echter nog niet genomen. Wel zit de relatie tussen beide partijen al goed. In 2014 werd een niertumor vastgesteld bij Kujovic, die toen onder contract stond bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.