Club Brugge reageert op berichtgeving Leko: ‘Geen enkel moment aanwijzingen’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is met een statement gekomen na de berichtgeving over ex-coach Ivan Leko. De Kroaat zou geld hebben aangenomen om spelers op te spellen bij Blauw-Zwart.

27 juni 2019 13:38 - Club Brugge reageert op de officiële kanalen met een boodschap. ‘Club Brugge neemt met verbazing kennis van de berichtgeving omtrent Ivan Leko in de media. Club heeft hieromtrent op geen enkel moment aanwijzingen gehad.’

Leko ontkende alles. ‘Ivan Leko heeft zelf herhaaldelijk ontkend zich aan dergelijke praktijken schuldig te hebben gemaakt. Club wacht het verdere verloop van het onderzoek af en zal zich intussen onthouden van verdere commentaar’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.