‘Club Brugge weigert weer stevig bod en wacht op monsteraanbieding voor Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is niet van plan om Wesley Moraes zomaar te laten gaan. Blauw-Zwart ging meewerken voor een droomtransfer van de aanvaller, maar eist een flink bedrag voor de Braziliaan.

04 juni 2019 07:24 - Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge een aanbieding van 18 miljoen euro plus drie miljoen euro aan bonussen van het Italiaanse Lazio heeft geweigerd. In januari weigerde het al een bod van 25 miljoen euro uit China. Club Brugge droomt van 30 miljoen euro.

Het blijft dus wachten op een monsterbod, en liefst uit de Premier League. Dat is de droombestemming van Wesley. Ook Cardiff zou in het verleden al 20 miljoen euro hebben geboden, maar die club is inmiddels gedegradeerd naar de Championship. Newcastle en West Ham zouden de situatie van Wesley alvast op de voet volgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.