Nu al zes oefenduels bekend die team van Clement moeten klaarstomen

Kijk LIVE naar Club Brugge - FC Groningen

Het afgelopen seizoen is nog niet helemaal verteerd of het nieuwe staat al voor de deur. Binnen goed twee weken hervat Club Brugge onder leiding van Philippe Clement de voorbereiding op de nieuwe voetbaljaargang en intussen is ook het oefenschema al bekend.

03 juni 2019 16:21 - Blauw-zwart start de voorbereiding naar goede gewoonte in het eigen West-Vlaanderen met oefenpartijen tegen de traditionele opponenten K.F.C. Heist en KM Torhout. Afspraak op zondag 23 juni en zaterdag 29 juni 2019.

Na de fandag van zondag 30 juni gaat Club Brugge de Nederlandse toer op met wedstrijden tegen Heracles Almelo (3/7) en AZ Alkmaar (6/7). Op vrijdag 12 juli en maandag 15 juli volgen nog duels met het Kroatische Lokomotiva Zagreb en play-off 2-revelatie Union Saint-Gilloise.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.