‘Club overweegt terugkeer ervaren ex-speler en wil meteen dubbelslag slaan’

Óscar Duarte (Club Brugge)

Vooralsnog blijft het erg rustig op het transferfront, maar de geruchtenmolen die draait natuurlijk wel op volle toeren. Zo zou Club Brugge een terugkeer van niemand minder dan Oscar Duarte overwegen.

10 juni 2019 19:12 - De 30-jarige Costa Ricaanse international is einde contract bij het Spaanse RCD Espanyol en volgens Perfilesdelfutbol.com zou de vicekampioen wel heil zien in een rentree van de centrale verdediger die van begin 2013 tot begin 2016 de blauw-zwarte kleuren verdedigde.

En daar blijft het niet bij want in één adem zou Club Brugge de terugkeer van Duarte willen koppelen aan de komst van diens landgenoot Bryan Oviedo. De 29-jarige vleugelverdediger is eveneens international en momenteel aan de slag bij de Engelse derdeklasser Sunderland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.