Club publiceert fors statement over Timmy Simons dat niks aan de verbeelding overlaat

Timmy Simons verpersoonlijking Brugse waarden

Voor de Clubfans was het afgelopen weekend flink schrikken toen er gewag werd gemaakt van het vertrek van Timmy Simons. Ons clubicoon en gewaardeerd lid van de technische staf zou zonder pardon aan de kant geschoven worden, maar daar is niks van aan.

03 juni 2019 12:16 - Dat blijkt uit een helder statement op de officiële clubwebsite. Bij blauw-zwart zijn ze dan ook niet gelukkig met de berichtgeving. “Club Brugge en Timmy Simons hebben met verbazing kennis genomen van het artikel van vandaag in Het Nieuwsblad“, klinkt het enigszins verontwaardigd.

“Zonder met Club Brugge of Timmy Simons te hebben gesproken, wordt melding gemaakt van het ‘genadeloos aan de deur zetten’ van Timmy. Daarnaast zou er, volgens datzelfde artikel, nog geen gesprek zijn doorgegaan. Dit is volledig foutief. Er werden reeds 2 gesprekken gevoerd en volgende week volgt een derde.” Lees HIER de volledige publicatie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.