‘Galatasaray lonkt naar belangrijke pion Club Brugge’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Het Turkse Galatasaray kijkt volgens Het Nieuwsblad rond in de Jupiler Pro League. Naar verluidt is de Turkse topclub geïnteresseerd in Joseph Paintsil van KRC Genk én Krépin Diatta van Club Brugge.

01 juni 2019 08:08 - Diatta was dit seizoen een belangrijke kracht in de ploeg van Club Brugge. De vleugelspeler heeft nog een contract tot 2022 in het Jan Breydelstadion en heeft een marktwaarde van zo’n 4,5 miljoen euro.

Paintsil heeft bij KRC Genk nog een contract tot 2022 met nog een optie voor een jaar. De 21-jarige Ghanees heeft een marktwaarde van 3,5 miljoen euro. Het Turkse Galatasaray houdt beide spelers alvast in de gaten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.