Geen ideale start: Clement zal voorbereiding aanvatten in afwezigheid van 6 spelers

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2016-2017

De start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen komt er snel aan, maar bij Club Brugge zullen op de eerste trainingen al meteen enkele opvallende namen ontbreken. Heel wat spelers moeten in de komende periode namelijk landentoernooien afwerken.

05 juni 2019 15:43 - Er wordt komende zomer geen EK of WK betwist, maar in Zuid-Amerika en Afrika staan respectievelijk de Copa América en de Afrika Cup op het programma. En dat is nog niet alles: er is ook nog het EK U21 én de
CONCACAF Gold Cup.  

Op die toernooien zullen ook verschillende Clubspelers aanwezig zijn: zes om precies te zijn. Siebe Schrijvers, Dion Cools en Jordi Vanlerberghe werden opgeroepen voor de Jonge Duivels van Johan Walem.

Krépin Diatta en Marvelous Nakamba trekken op het Afrikaanse contintent dan weer het shirt van Senegal en Zimbabwe aan en tot slot is er ook nog onze Amerikaanse doelman Ethan Horvath, die opgeroepen is voor de VS.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.