Keeperscarrousel draait op volle toeren: dit verandert er bij Brugse doelmannen

Nick Shinton (Club Brugge)

Philippe Clement zag met Wesley Moraes al een sleutelspeler vertrekken en mogelijk moet hij straks ook afscheid nemen van Ethan Horvath. Club houdt alvast rekening met zijn exit en maakt al werk van de opvolging.

19 juni 2019 14:31 - De 24-jarige Horvath, die afgelopen seizoen zijn plaats onder de lat heroverde en die niet meer uit handen gaf, kan volgens Het Nieuwsblad rekenen op buitenlandse interesse en keert mogelijk niet meer terug naar Brugge.

Ter vervanging van het Amerikaanse sluitstuk zou Club de al eerder genoemde Jean Butez van Moeskroen willen binnenhalen. Er zouden al onderhandelingen hebben plaatsgevonden, maar de 24-jarige Fransman is nog voor 50% eigendom van het Franse Lille en bijgevolg niet goedkoop.

En er is nog meer nieuws want Nick Shinton (18), die een contract voor drie seizoenen ondertekende, wordt de nieuwe derde doelman. Voor Guillaume Hubert is er dit seizoen geen plaats meer in de kleedkamer. De jeugdige Brent Gabriël (20) vertrekt dan weer naar Waasland-Beveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.