Kreeg Leko geld om bepaalde spelers op te stellen bij Club Brugge?

Ivan Leko zou geld hebben gekregen voor transfers en om bepaalde spelers op te stellen bij Club Brugge, dat laat VTM Nieuws weten.

27 juni 2019 12:23 - Naar verluidt heeft spijtoptant Dejan Veljkovic dit verklaard. Naar aanleiding van zijn verklaringen is Leko opnieuw verhoord. ‘Volgens de getuigenissen van Velkjovic zou Leko delen van de transfersom van spelers Mats Rits, Ivan Tomečak en Karlo Letica hebben gekregen. Daarnaast zou Leko ook geld hebben gekregen van Velkjovic om bepaalde spelers op te stellen’, meldt Het Laatste Nieuws.

Leko wordt in het gebouw van de federale gerechtelijke politie van Limburg in Hasselt opnieuw verhoord in kader van het fraudeonderzoek. In 2018 zat Leko al eens een nacht in de cel, maar hij werd vrijgelaten. Door de verklaringen van Veljkovic worden opnieuw verklaringen afgelegd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.