Leko reageert voor het eerst op opmerkelijke ‘transfer’: “Daar ga ik niet over liegen”

© Twitter Al Ain

Ivan Leko heeft niet lang moeten wachten op een nieuwe club. De Kroatische coach, die aan de kant werd geschoven ten voordele van Philippe Clement, tekende een contract bij Al Ain en heeft intussen ook al gereageerd op zijn toch wel opmerkelijke keuze.

03 juni 2019 12:09 - “Het was een serieuze optie om in België te blijven. Dat was ideaal geweest, maar er drukte nu toch niemand door. Ik heb zelf noch met Genk noch met Antwerp gesproken. Om dan in de Emiraten te tekenen, was geen makkelijke beslissing want mijn gezin blijft ook in België en zal alleen tijdens de vakanties komen”, laat Leko optekenen in Het Nieuwsblad.

“Maar dit is toch een heel mooie uitdaging. En België blijft mijn tweede land, wie weet ga ik er ooit opnieuw aan de slag. Binnen één jaar, drie jaar of tien jaar, wie zal het zeggen”, blijft de deur op een serieuze kier voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Financieel doet Ivan Leko alvast een gouden zaak: “Daar ga ik niet over liegen: het financiële speelt ook mee. Hier verdien ik pakweg vijf keer zo veel als in Brugge. Dit is dan ook een van de beste clubs uit de regio, het Real Madrid van de Emiraten zeg maar. Het stadion en de faciliteiten zijn ook top”, besluit de man die ons vorig jaar naar de titel leidde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.