‘Leko heeft verrassend miljoenenvoorstel op zak’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Coach Ivan Leko is na zijn vertrek bij Club Brugge nog op zoek naar een nieuwe club. Het Nieuwsblad meldt dat de Kroaat een verrassend miljoenenvoorstel van Al Shabab op zak heeft.

01 juni 2019 08:06 - De voormalige coach van Club Brugge kan in Saudi-Arabië enkele miljoenen per jaar gaan verdienen. Een pak meer dan de paar honderdduizenden euro’s die hij per jaar op het Jan Breydel kreeg. Leko twijfelt echter over het voorstel.

De oefenmeester hoopt op een sportief aantrekkelijk avontuur en Leko kijkt ook naar zijn familiale situatie. Leko woont in België met zijn vrouw en twee tienerdochters. Een verhuis naar Saudi-Arabië is dus geen ideale situatie.

Leko zal nu nadenken over het voorstel, want voorlopig blijft het stil met de Belgische aanbiedingen. Met Antwerp had hij gesprekken, maar geen concreet voorstel en ook KRC Genk heeft nog geen contact opgenomen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.