OFFICIEEL: Waasland-Beveren plukt speler weg bij Club Brugge

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Waasland-Beveren is na het vertrek van Davy Roef op zoek naar een nieuwe doelman. Op de officiële webstek van Club Brugge staat te lezen dat goalie Brent Gabrïel de overstap maakt naar Waasland-Beveren.

19 juni 2019 09:35 - De 20-jarige Gabriël zat afgelopen seizoen vaak in de selectie van Club Brugge al derde doelman. Hij leek echter geen toekomst te hebben bij Blauw-Zwart. Ook de 18-jarige Nick Shinton klopt op de deur van Club Brugge.

Bij Waasland-Beveren heeft Gabriël alvast meer kans op speelminuten. Na het einde van de uitleenbeurt van sluitpost Roef, is de club naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. Met Gabriël hebben ze alvast een jonge doelman binnengehaald. Hij tekent een contract voor drie seizoenen met een optie tot een vierde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.