Oulare blikt terug: “Ik had misschien beter bij Club Brugge gebleven”

Obbi Oulare applaudisseert

Obbi Oulare verscheen op de Belgische velden als een imposant talent. De 1m96 grote aanvaller maakte furore bij Club Brugge vooraleer hij naar het Engelse Watford trok. Tegenover Sport/Voetbalmagazine blikt hij terug.

28 juni 2019 15:57 - Oulare vertrok vier jaar geleden naar Watford. “Ik had bij Club Brugge kunnen blijven, maar achteraf is het natuurlijk gemakkelijk praten. Het is eenvoudiger om de juiste beslissing te nemen als je in je carrière iets gelijkaardigs bent tegengekomen.”

“Met wat ik nu weet, zou ik misschien bij Club gebleven zijn”, gaat Oulare verder. “Op voetbalgebied was ik zeker klaar voor Watford, maar ik moest de andere zaken in mijn leven nog ordenen. Mijn persoonlijke beslommeringen maakten dat alles heel complex werd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.