‘Simons wordt aan de kant gezet bij Club Brugge’

Timmy Simons beseft het nut van Child Focus

Het ziet er naar uit dat het verhaal van Timmy Simons bij Club Brugge over is. Volgens Het Nieuwsblad wordt de T3 naar de uitgang geduwd.

01 juni 2019 06:31 - De nieuwe technische staf van Philippe Clement krijgt stilaan vorm. Carl Hoefkens wordt waarschijnlijk toegevoegd als assistent en brug tussen de beloften en de A-kern. Ook wil Clement Verheyen dolgraag als assistent. Ook Johan Van Rumst is op komst.

De onderhandelingen met die twee lopen nog, maar dat betekent wel dat Simons aan de kant zal worden gezet bij Blauw-Zwart. Het clubicoon werd nochtans gewaardeerd als T3 binnen de groep en de staf. Ze gaan zijn optie in het contract waarschijnlijk niet lichten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.