Supporters hebben beslist: dit is het Brugse doelpunt van het seizoen 2018-2019

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

De fans van Club Brugge hebben massaal mogen stemmen voor hun blauw-zwarte treffer van het jaar en uiteindelijk is – niet geheel verrassend – Arnaut Danjuma als winnaar uit de bus gekomen.

10 juni 2019 14:23 - Onze 22-jarige Nederlander deed begin oktober de monden openvallen met een magistraal doelpunt tegen Atlético Madrid in de Champions League. De flankaanvaller met het verwoestende schot tekende in het impressionante Wanda Metropolitano voor de gelijkmaker, maar die leverde helaas geen puntenwinst op. De wereldgoal is wél jullie Brugse goal van het seizoen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.