‘Toptransfer in de maak voor Club Brugge-speler Danjuma’

Arnaut Danjuma Groeneveld heeft de interesse gewekt van verschillende Europese (top)clubs. Club Brugge moet volgens Voetbal International rekening houden met een transfer van de Nederlander.

30 juni 2019 10:47 - Naar verluidt lonken clubs uit Engeland en Spanje voor Danjuma. Afgelopen seizoen maakte de international van Oranje veel indruk. Ook in de Champions League liet de winger mooie dingen zien. In de winter meldde AC Milan zich al bij Blauw-Zwart, maar toen liet Club Brugge hem niet gaan.

Komende zomer hoopt Danjuma wel een mooie transfer te maken. Onder andere het Engelse Tottenham Hotspur zou geïnteresseerd zijn. De buitenspeler was een belangrijke kracht voor Club Brugge in zijn eerste jaar tot hij geblesseerd geraakte. Vervolgens had hij moeite om zijn beste vorm terug te vinden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.