‘Tweede zomeraanwinst in de pijplijn: speler stuurt zijn kat naar training en wil transfer naar Club’

Club Brugge tifo (Club Brugge - Gent)

Met Odilon Kossounou mocht onze nieuwe coach Philippe Clement nog maar één nieuw gezicht verwelkomen, maar mogelijk is er snel sprake van een tweede zomeraanwinst.

19 juni 2019 14:45 - Nana Ampomah van Waasland-Beveren heeft namelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Jan Breydel. De Ghanese winger, die het voorbije seizoen goed was voor 8 goals en 7 assists in 30 matchen, zou in Brugge alvast herenigd worden met zijn ex-coach op de Freethiel.

Volgens Het Nieuwsblad heeft de 23-jarige Ampomah zelf zijn keuze al gemaakt, maar hij moet nog wachten op een akkoord tussen beide clubs. Om wat extra druk uit te oefenen, bleef hij vandaag alvast afwezig op training. Deze week nog zouden Club en Waasland-Beveren samenzitten om tot een akkoord op clubniveau te komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.