Waasland-Beveren over Ampomah naar Club Brugge: “Serieus prijskaartje”

(VIDEO) - Mannaert reageert op shirtvoorstellen van Club-fans

Nana Ampomah lijkt op weg naar Club Brugge. De transfer lijkt echter nog niet in kannen en kruiken. Ook sportief verantwoordelijke Danny De Maesschalck laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over een mogelijke overgang naar Blauw-Zwart.

20 juni 2019 06:48 - Ampomah stuurde zijn kat naar de eerste training. “Het was nochtans de afspraak dat hij zich zou melden. “Maar ik heb intussen al contact met hem gehad en hij beseft dat hij een fout gemaakt heeft. Donderdag zal Ampomah wel gewoon op de training zijn Natuurlijk volgt er nog een sanctie, maar dat geldt voor iedereen die niet aanwezig is”

Maesschalck laat zich ook uit over de toekomstige transfer. “Dat Ampomah al een persoonlijk akkoord met Club Brugge heeft? Dat heeft hij me niet bevestigd. Hij heeft wel verteld dat hij geen problemen wil met onze club. Maar het is logisch dat daar een serieus prijskaartje aan zal vasthangen. Ampomah is een van onze beste spelers. We willen een paar miljoen, maar het exacte bedrag houden we binnens­kamers.”

Naar verluidt kreeg de club al een bod van vijf miljoen euro binnen van een Chinese club. Ook het Duitse Düsseldorf zou geïnteresseerd zijn in Ampomah. Zelf wil de speler goed nadenken wat de volgende stap in zijn carrière zal zijn. Club Brugge moet echter eerst een goed bod neerleggen bij Waasland-Beveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.