Zoon Nilis niet te spreken over Club Brugge: “Ik vind het niet kunnen”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Arne Nilis, de zoon van Luc Nilis, heeft zich tegenover TV Limburg negatief uitgelaten over de sponsor van Club Brugge. Op de nieuwe shirtjes staat Unibet in het groot vooraan gedrukt.

28 juni 2019 14:48 - Nilis maakt zich zorgen over de sponsor van Club Brugge. Gokbedrijf Unibet is voor twee jaar lang de officiële shirtsponsor. Hij is zelf gokverslaafd geweest en hij vindt het verontrustend hoe dominant de goksector is in het voetbal.

Unibet betaalt zo’n zes miljoen euro en dat is de grootste deal in het Belgische voetbal. “Ik vind dat niet kunnen. Ik vind het oke dat online gokken legaal is, maar aan de andere kant vind ik niet dat het overgepromoot moet worden. Ik vind niet dat er op zo’n agressieve manier reclame gevoerd moet worden.”

“Ik denk dat het belangrijk is dat er onderzoek gevoerd moet worden naar de link van reclames en gokverslavingen zelf. Ik spreek uit ervaring en een onschuldig gokje kan leiden tot ernstige gevolgen. Ik hoop dat er snel andere maatregelen op politiek niveau worden genomen. Maar ook door de voetbalbond en de club zelf”, aldus Nilis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.