Aanwinst Anderlecht maakt Vanaken belachelijk, maar zet zijn “blunder” recht

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Michel Vlap maakte een opvallende entree bij Anderlecht: de van Heerenveen overgekomen nummer 10 kreeg een vraag over Hans Vanaken en vond het nodig om onze spelmaker belachelijk te maken. Intussen heeft hij zijn flauwe opmerking wel al rechtgezet.

08 juli 2019 11:09 - Of hij de Nederlandse Hans Vanaken is, dat is de vraag die de 22-jarige Vlap kreeg tijdens zijn persvoorstelling bij RSCA: “Dat is volgens mij een heel bekende voetballer hier geweest.” Waarop Marc Coucke snel even duidelijk maakte dat Vanaken nog steeds actief is. De laconieke reactie van Vlap volgde meteen: “In vijfde klasse ofzo?”

Eerder deze winter liet ook de Oostenrijker Peter Zulj zich al minnetjes uit over onze Gouden Schoen en draaischijf. Kersverse aanwinst Vlap was echter wel zo vriendelijk om zijn flauwe grap recht te zetten: “Ik heb volgens mij een serieuze blunder begaan. Het is grappig want ik kende de naam wel degelijk, maar ik dacht dat het een oud-profvoetballer was.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.