Al meteen lof én ook gouden raad voor het Club van Clement: “Daar moeten ze zeker op focussen”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Van alle topclubs maakte Club Brugge op de openingsspeeldag de beste indruk, dat is zo ongeveer de consensus bij heel wat analisten. Ook Peter Vandenbempt zag blauw-zwart aan het werk en is lovend in zijn analyse.

29 juli 2019 15:43 - “Iedereen heeft kunnen vaststellen dat je het Genk van vorig seizoen al kon herkennen in het huidige Club Brugge. Philippe Clement zei dat het allemaal nog wel beter moest, maar er is toch al  heel vlot gevoetbald in het nieuwe systeem, met intelligente spelers”, klinkt het bij Sporza.

“Ze waren scherp en gefocust, Vormer was in zijn sas, Vanaken speelde in een wat hogere rol en was misschien iets minder in beeld, maar speelde wel zeer efficiënt. Deli was centraal achterin snel en sterk. Okereke scoorde in zijn eerste match en dat is altijd belangrijk”, stelt Vandenbempt.

“Club Brugge heeft een heel goede indruk gemaakt in zijn eerste match. Oké, aan Waasland-Beveren is nog veel werk. Maar toch: Club is super ambitieus en heeft een zachte aanloop deze competitie. Dat kan dus 15 op 15 opleveren”, aldus de voetbalman van Radio 1.  

“Ik zou zeggen dat Club zeker moet focussen op de Champions League-voorronde en ik denk ook wel dat ze dat intern zullen doen. Tegen Dinamo Kiev zal het niet simpel worden, maar het zou wel een geweldige bonus zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.