Alweer miserie voor brute pechvogel Rezaei

Kaveh Rezaei zag zijn eerste seizoen bij Club Brugge volledig in het water vallen en ook de voorbereiding op zijn tweede jaargang bij blauw-zwart verloopt allesbehalve naar wens.

05 juli 2019 16:55 - Onze Iraanse spits moest gisteren immers geblesseerd de training op oefenkamp in het Nederlandse Garderen verlaten. Rezaei, die vorige zomer voor maar liefst 5 miljoen euro overkwam van Sporting Charleroi, kampt met pijn aan de voet.

Het is volgens HLN onduidelijk of hij tijdens deze stage nog in actie zal kunnen komen. De 27-jarige aanvaller sukkelde vorig seizoen ook al met tal van vervelende blessures en wist maar één keer te scoren in 13 matchen. Afwachten of hij onder Philippe Clement wel kan ontbolsteren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.