‘Bankzitter die na Leko ook Clement niet kon overtuigen, dient transferverzoek in’

Blije Club-fans (Club Brugge - Gent)

De voorbije dagen kon u al lezen dat Club Brugge dicht bij een akkoord staat met een nieuwe linksachter: Federico Ricca. De komst van de Uruguyaan zou een (tijdelijk) vertrek van Luan Peres moeten opvangen.

31 juli 2019 09:31 - De 25-jarige linksvoetige centrale verdediger zou volgens Het Laatste Nieuws een transferverzoek hebben ingediend. In de voorbije voorbereiding werd de Braziliaan Peres uitgeprobeerd op de linksachter, maar echt overtuigen, kon hij niet. Hij zou in principe uitgeleend worden.

Om Eduard Sobol toch de nodige concurrentie te verschaffen dit seizoen zou de al eerder genoemde “Fede” Ricca (24) op huurbasis overkomen van het Spaanse Málaga CF. Hij zou volgens HLN al zijn fysieke en medische tests afgelegd hebben én is bovendien einde contract na dit seizoen. Dat zou betekenen dat Club hem in juni 2020 gewoon gratis kan binnenhalen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.