Belgische spits op komst? ‘Club en Anderlecht vechten om z’n handtekening’

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge haalde met David Okereke al een nieuwe aanvaller binnen, maar is de offensieve transferhonger daarmee al gestild? Blijkbaar valt de komst van een extra spits niet uit te sluiten.

17 juli 2019 15:56 - Volgens Sport/Voetbalmagazine strijden Club Brugge en Anderlecht om de handtekening van niemand minder dan Laurent Depoitre. De 30-jarige targetman zit na een avontuur bij het Engelse Huddersfield Town zonder club en is dus een interessante optie voor de Belgische topclubs. Ook een terugkeer naar zijn ambitieuze ex-club AA Gent lijkt een valabele optie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.