‘Benoît Poulain heeft nieuwe club beet en tekent voor twee jaar’

Benoit Poulain (Club Brugge - Gent)

In het tussenseizoen zag Club al diverse verdedigers vertrekken en een van hen is Benoît Poulain. De 31-jarige centrale verdediger heeft intussen zo goed als zeker een nieuwe werkgever gevonden.

09 juli 2019 09:46 - De Fransman, die 3,5 seizoenen de blauw-zwarte kleuren verdedigde, slaat volgens Het Laatste Nieuws zijn tenten op in Turkije. Poulain zou bij Kayserispor een contract voor twee seizoenen kunnen tekenen.

Le Professeur pakte in Brugge twee landstitels en was de voorbije jaren een sterkhouder in de defensie. Het afgelopen seizoen werd hij echter langzaam maar zeker naar het achterplan verdrongen, niet in het minst door de sterke prestaties van Clinton Mata op rechts in de driemansdefensie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.