BINGO! Langverwachte vervanger voor Wesley Moraes heeft getekend

© Club Brugge

Wat in de sterren geschreven stond, is intussen ook realiteit: Club heeft na enige tijd speuren een waardige vervanger op de kop getikt voor de naar Aston Villa vertrokken Wesley Moraes.

09 juli 2019 12:19 - Zoals verwacht, is David Okereke de opvolger van onze Braziliaanse stormram. De 21-jarige Nigeriaanse spits zette zijn krabbel onder een contract voor vier seizoenen en traint morgen al voor het eerst mee. Het voorbije seizoen was onze kersverse aanwinst goed voor 10 goals en 12 assists bij Spezia Calcio in de Italiaanse tweede klasse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.