Bjorn Engels realiseert droomtransfer en wordt ploegmaat van Wesley

(VIDEO) - Een groene (!) verjaardagskaart ter ere van 125-jarig Club Daar weet Engels wel raad mee!

Ooit in Engeland voetballen, was zijn grote droom en Bjorn Engels heeft intussen zijn transfer naar de Premier League beet. Het blauw-zwarte jeugdproduct trekt komend seizoen het shirt aan van Aston Villa, dat eerder deze zomer ook al onze Wesley Moraes binnenhaalde.

16 juli 2019 11:36 - De intussen 24-jarige centrale verdediger, die Club in de zomer van 2017 verliet voor een Grieks avontuur bij Olympiakos, tekent bij de Engelse promovendus een contract voor vijf seizoenen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Engels levert zijn Franse club Reims, dat hem nog maar pas definitief had overgenomen van Olympiakos, 10 miljoen euro op. In de Ligue 1 kwam hij het voorbije seizoen 35 keer in actie. Hij scoorde ook één doelpunt en was goed voor één assist. Onze ex-speler wordt weldra voorgesteld in Engeland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.