‘Buitenlandse club dan toch bereid om gevraagde som neer te tellen voor Danjuma’

© Glenn Bogaert

Vertrekt hij of vertrekt hij niet? De geruchtenmolen rond Arnaut Danjuma blijft maar draaien en intussen zou het Engelse AFC Bournemouth zich toch bereid tonen om de 22-jarige flankaanvaller over te nemen van Club.

31 juli 2019 15:15 - Eerder deze week liet Het Laatste Nieuws al een ballonnetje op over de interesse van de club uit de Premier League en de Engelse nummer 14 van vorig seizoen zou ondanks eerdere twijfels nu toch doorduwen voor linksbuiten Danjuma.

Volgens Sky Sports voeren The Cherries vergevorderde onderhandelingen met Club Brugge. De Nederlandse flankaanvaller, die vorig jaar furieus uit de startblokken schoot en het zelfs tot international van Oranje schopte, zou blauw-zwart de vooropgestelde 15 miljoen euro opleveren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.