Clement blikt tevreden terug op eerste thuismatch: “Dat heb ik gezien”

Vormer - Clement

Voor Philippe Clement was het vrijdag zijn eerste match voor eigen publiek sinds zijn vertrek op Jan Breydel twee jaar geleden en de opvolger van Ivan Leko was na afloop tevreden over de prestatie van zijn ploeg.

21 juli 2019 12:36 - “Winnen is altijd belangrijk, of het nu de Brugse Metten zijn of een oefenmatch. We moeten de mentaliteit hebben om alles te winnen en dat heb ik vandaag (vrijdag, red.) gezien”, aldus onze hoofdcoach op de clubwebsite.

“We zagen al bepaalde automatismen en looplijnen in de ploeg, ondanks het feit dat we nog maar vier weken bezig zijn. Sommige jongens zijn hier zelfs nog maar twee weken. Ik zag mentaliteit in de groep en ze voerden de taken uit die we vroegen”, analyseert Clement.

“Sporting Lissabon is een goeie ploeg en ze hebben kwaliteit. Door hoog druk te zetten, lieten we hen niet voetballen en dat is positief. Er zijn natuurlijk zaken die nog beter moeten, maar dat is werk voor morgen (zaterdag, red.) met de groep. Dat is ook logisch met een nieuw verhaal en bovendien zijn we nog maar vier weken bezig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.