Clement in de wolken: “Een paar spelers hebben mij aangenaam verrast”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Philippe Clement en Club Brugge zijn momenteel op stage in Garderen. De oefenmeester van Blauw-Zwart is tot nu toe tevreden en ziet enkele beloftevolle jongeren.

05 juli 2019 18:15 - “Ik heb er enorm veel uit geleerd”, vertelt Clement tegenover Het Nieuwsblad over de stage. “Een paar jongens hebben mij aangenaam verrast en maken kans om bij de groep te blijven. Eigenlijk is er van de beloften niemand door de mand gevallen.”

“Ze verteren alles heel goed, dus dat is positief”, gaat Clement verder. “Maar een definitieve evaluatie kan je nu nog niet maken – we trainen pas twee weken. En buiten Heracles hebben we nog geen enkele deftige match gehad.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.