Clement laat zich uit over blessure Mechele: “Dan hopen we op een terugkeer”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Brandon Mechele kampt al een tijdje met een achillespeesblessure. Coach Philippe Clement heeft zich op een persconferentie uitgesproken over de blessure van zijn pupil.

26 juli 2019 15:16 - Mechele zit nog niet mee bij de groep van Club Brugge. “Die blessure is onder controle, we hopen dat hij de volgende weken kan aansluiten. Natuurlijk is het een nadeel dat we een international kwijt zijn, maar de rest van de groep is wel fit.”

“De voorbereiding was niet verkeerd, maar op dit moment kunnen we nog geen topniveau verwachten. Toch hoop ik dat mijn spelers wakker zullen zijn, zeker na de één op zes van vorig seizoen tegen Waasland-Beveren. We hebben er veel zin in, dat voel je in de groep”, wordt Clement geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.