Clement maakt allereerste selectie bekend, opvallende namen ontbreken

Philippe Clement op persconferentie

Vanavond is het zover: dan mogen de fans van blauw-zwart voor het eerst dit seizoen afzakken naar Jan Breydel voor een thuismatch van hun geliefde club. Philippe Clement selecteerde voor de Brugse Metten tegen Sporting Lissabon alvast 23 namen.

19 juli 2019 10:38 - Opvallender dan de aanwezigen in de selectie zijn misschien wel de afwezigen. Zo zal Club geen beroep kunnen doen op Brandon Mechele. Ook Jelle Vossen, Kaveh Rezaei en nieuwkomer Amadou Sagna ontbreken. De spelers in kwestie kampen met overbelasting of lichte blessures.

Wél weer van de partij na blessureleed is Emmanuel Dennis. Onze Nigeriaanse flankaanvaller zal in principe zijn eerste minuten van deze voorbereiding maken. Philippe Clement nam ook enkele youngsters op in zijn wedstrijdkern: Schoonbaert, De Ketelaere en Van der Brempt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.